Vi er klare for å ta Deepinsight til nye høyder i 2024, og med oss på laget har vi fått syv nye Deeps! Alle med faglig tyngde og stå-på-vilje for å bidra positivt til å skape et mer bærekraftig helsevesen.

Anders Hansson Geitle, Product Manager

Som Product Manager i Deepinsight vil Anders skape verdifulle brukeropplevelser som løser de viktigste behovene for sykehusene vi samarbeider med. Anders studerte Industriell Økonomi ved NTNU i Trondheim, med spesialisering innen data og optimering, og har flere års erfaring fra McKinsey og senest fra Ignite som produktleder.

Anders ble tiltrukket av Deepinsight's samfunnsoppdrag og muligheten til å påvirke helsevesenet både nasjonalt og internasjonalt. “Muligheten til å komme tidlig inn i både selskaps- og produktfasen, der man har klart å finne et problem som er verdt å løse, er veldig spennende,” sier Anders.

På fritiden liker Anders å drive med alt fra puslespill til sykling og ski.

Kristoffer Pedersen, Software Engineer

Kristoffer vil jobbe med frontend-utvikling med fokus på å implementere et supert brukergrensesnitt for Deepinsight sine brukere. Han har en bachelorgrad i Informatikk fra NTNU, og 3 års erfaring i NEP med utvikling av en MAM applikasjon og et designsystem.

“Deepinsight har mye spennende på gang som virkelig kan utgjøre en forskjell for både helsepersonell og pasienter. Det vil jeg være en del av. I tillegg virket teamet som en utrolig dyktig og fin gjeng.”

På fritiden liker Kristoffer å gå turer med hunden Bianca i skog og mark.

Marthe Trygg Kobro, Senior Product Designer

Marthe er opptatt av lage løsninger sammen med brukerne som treffer på deres behov. Hun trives også med detaljering av informasjon og funksjonalitet, slik at den er prioritert og tilgjengelig. Med en master i industridesign fra NTNU og over ti års erfaring fra Posten, Itera og Behalf har hun lang fartstid som interaksjonsdesigner.

Hvordan gode, teknologiske løsninger kan bidra til bedre helse og omsorg, har alltid vært noe jeg trives ekstra godt å jobbe med. Jeg er også opptatt av hvordan man tenker om og jobber med produktutvikling, og hos Deepinsight har de samme fokus med blant annet smidige, autonome team.”

Marthe er glad i naturen, og trives aller best på på tur.

Rebekka Ågesdatter Heggebø, Product Designer

Som Product Designer i Deepinsight vil Rebekka skape brukervennlige løsninger som fremstiller data på en måte som gir innsikt i hva sykehusene kan og bør gjøre for å få en mer effektiv arbeidshverdag. Rebekka har en mastergrad i interaksjonsdesign fra UiO, og har tidligere jobbet som konsulent for blant annet Mattilsynet og Skatteetaten.

“Fem ankeloperasjoner på seks måneder fikk meg til å innse at helsesektoren har mange utfordringer. Da den fjerde operasjonen ble utsatt tenkte jeg at ‘dette MÅ man kunne løse på en bedre måte.’ Deepinsight sitt mål om å bruke data som grunnlag for smartere planlegging, som igjen fører til færre kansellerte operasjoner, høyere effektivitet og bedre pasientbehandling, treffer derfor godt!”

Rebekka er glad i å oppleve verden, og har så langt vært i hele 43 land!

Henriette Vevstad, Business Developer

Henriette vil holde i Deepinsight sin strategi- og forretningsutvikling. Hun vil jobbe tett med potensielle kunder og samarbeidspartnere, forstå markedsdynamikken i andre land og kartlegge muligheter for fremtidig vekst i Norge og internasjonalt. Henriette har fra tidligere en bachelorgrad i Business Administration fra Esade Business School og et internship i det danske medtech-selskapet, 3Shape. Hun har erfaring fra Clarksons Securities som aksje-/obligasjonsanalytiker og Vika Project Finance med eiendomssyndikering.

“I Deepinsight får jeg være med på oppbyggingen av et innovativt selskap som har som mål å gjøre en positivt forskjell i helsevesenet.”

Henriette svinger ofte tennisracketen på fritiden etter å ha blitt av basillen under pandemien

Mikal Erga, Customer Success Manager

Mikal vil hjelpe kunden med å hente ut verdi og nå målene sine. Det vil han gjøre gjennom onboarding, trening og opplæring, samt ved å følge opp kundeforhold og sikre proaktiv tilnærming og gjensidig dialog. Mikal er utdannet lærer, med over 10 års erfaring fra Osloskolen, og kan trekke paralleller til rollen som Customer Success Manager.

Han har også i flere år jobbet med fotball, både på aldersbestemt nivå som trener, og på A-lagsnivå som talentspeider. I 2021 begynte Mikal på Master of Management på BI, samtidig som han gjorde et karriereskifte, fra læreryrket til Customer Success Manager i Ed-tech selskapet IST.

“Deepinsight har en interessant og spennende profil, både med tanke på visjon, folkene som jobber her og mulighetsrommet vi jobber innenfor. Det er inspirerende å vite at vi jobber for et bedre helsevesen, hvor vi har muligheten til å utgjøre en forskjell både for brukere og beslutningstagere.”

På fritiden finner du Mikal ofte i iskaldt vann.

Linn Kjærland, Product Marketing Manager

Som Product Marketing Manager vil Linn bygge merkevaren og posisjonen til Deepinsight og produktene våre i helsesektoren. Linn har en mastergrad i Strategic Marketing Management fra BI og over fem års erfaring fra Visma hvor hun jobbet med merkevarebygging, kommersiell strategi og PR for en rekke softwareprodukter.

“Deepinsight sitt samfunssoppdrag trigget meg veldig, med kort vei til påvirkning og muligheten til å gjøre en viktig forskjell i helsesektoren. Å bli en del av en fin gjeng med engasjement uten like er veldig motiverende!”

På fritiden trives Linn enten med ski på bena eller i klatreveggen.


Vil du også være med å endre hvordan helsebransjen jobber med data?

Finn våre ledige stillinger her, eller send oss en åpen søknad! Vi tar gjerne en uformell prat for å se om vi har en spennende karrieremulighet for deg.